Zomerboeket PASTEL LOVE

 89,95

 

Een prachtig zonnig en vrolijk boeket met grote dahlia’s, een pioenroos, hortensia, ridderspoor en groene langbladige eucalyptustakken.

Van dit PASTEL LOVE boeket word je toch gewoon blij!  Het is een echte blikvanger op tafel, in de hal, de woonkamer of op welke plek in huis of kantoor dan ook.

Deze pastelkleurige BLOEMENvanMO zijn bijna niet van echt te onderscheiden én ze blijven niet alleen de hele zomer mooi maar echt jarenlang. Ook al vallen de mussen dood van het dak van de hitte, deze bloemen zijn daar tegen bestand. Elke zomer weer opnieuw.

Kortom, een heerlijk boeket om heel lang van te genieten.

Beschrijving

Op zoek naar een stijlvol en vrolijk zomerboeket van kunstbloemen? Dan is dit mooie PASTEL LOVE boeket een schot in de roos. De supermooie roze dahlia’s en de prachtige pioenroos zijn echte blikvangers, en in combinatie met de groene hortensia, de langbladige eucalyptus takken en de witte ridderspoor, geven ze je een heerlijk fris zomers gevoel.

Deze BLOEMENvanMO zijn bijna niet van echt te onderscheiden, echt een aanwinst voor je huis, vele jaren lang!

 

welke bloemen zitten er in dit PASTEL LOVE boeket?

  • een witte ridderspoor
  • 2 grote langbladige eucalyptus takken
  • lichtroze dahlia
  • grote wit/roze dahlia
  • lichtroze pioenroos
  • frisgroene hortensia
  • 2 grasaren

Dit prachtige zomerboeket van kunstbloemen wordt zonder vaas geleverd. Het is ongeveer 85 cm hoog en 50 cm breed en komt het best tot zijn recht in een vaas met een halsopening van niet meer dan 10 cm en een hoogte van rond de 30 cm.

 

Bloemen van MO

Ze zijn mooi, de BLOEMENvanMO, bijna niet van echt te onderscheiden en een aanwinst voor je huis. Van deze kunstbloemen heb je jarenlang plezier en gemak. Elk seizoen hebben we weer nieuwe boeketten in ons assortiment, zoals dit vrolijke zomerboeket PASTEL LOVE. Van de verschillende bloemen en takken kun je natuurlijk zelf ook weer een ander boeket samenstellen, al dan niet gecombineerd met echte, verse bloemen. Met de BLOEMENvanMO heb je altijd een prachtige bos bloemen in huis.

 

KADOPAKKETTEN

Behalve prachtige kunstbloemen heeft HUISvanMO een uitgebreid assortiment stijlvolle kadopakketten in diverse prijsklasses en voor allerlei gelegenheden. Met een HUISvanMO pakket, gevuld met minstens éen soort thee en allerlei ander leuks en lekkers, geef je warmte, gezelligheid en sfeer kado. Dat maakt zo’n kadopakket ‘more than just a present’; het is een doos vol geluk. Met veel liefde en zorg samengesteld en ingepakt zodat jij er niet meer over na hoeft te denken. Gewoon een feestje om te geven en uit te pakken.

We hebben voor de theeliefhebbers ook pakketten met verschillende soorten thee. Dus ben je op zoek naar een mooi en origineel kado, voor de feestdagen, voor een verjaardag, voor een huwelijk of een geboorte, je zult het hier zeker vinden!